Corvit – biljne kapi br. 34 ZA PRAVILAN RAD SRCA

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

Rešenje broj: 13321/2018

grb Ministarstva zdravlja Republike Srbije
 

1100RSD

 • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
 • Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
 • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
 • Otklanja posledice posle infarkta
 • Pomaže kod arterioskleroza i visokog pritiska
 • U kombinaciji sa biljnim kapima br. 33 upotrebljava se za umirivanje

Napomena: Mogu ga koristiti i osobe koje piju lekove. Može se piti preventivno.

1100RSD

Corvit – biljne kapi br. 34
ZA PRAVILAN RAD SRCA

1100 RSD

Pozovite nas na: 064/33-77-890

 

Opis

Opis proizvoda:

Corvit biljne kapi br. 34 koje povoljno deluju na srčani mišić i kardiovaskularni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga (Crataegus monogyna), hajdučke trave (Achillea millefolium), rusomače (Capsella bursa-pastoris), srdačice(Leonurus cardiaca) i peršuna (Petroselinum crispum).

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA: Odmeriti 30 kapi (0,75 g) u 30 ml (rakijska čašica) vode, soka ili vina i popiti 2-4 puta dnevno 10 minuta pre ili 30 minuta posle obroka.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

Rešenje broj: 13321/2018 Od: 20.09.2018.

Corvit biljne kapi br. 34 – 100 ml PROIZVODA SADRŽI:

 • Vodeno-etanolni ekstrakt lista sa cvetom belog gloga (Crataegus monogyna Jacq. Rosaceae; DER 1:3, etanol 40/ v/v) – 50 ml
 • Vodeno-etanolni ekstrakt herbe rusomače (Capsella bursa-pastoris L. Brassicaceae; DER 1:3, etanol 40/ v/v) – 35 ml
 • Vodeno-etanolni ekstrakt herbe srdačice (Leonurus cardiaca L. Lamiaceae; DER 1:4, etanol 40/ v/v) – 15 ml

SASTOJCI: Vodeno-etanolni ekstrakti lista sa cvetom belog gloga, herbe rusomače i herbe srdačice.

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 30 kapi u 30 ml (rakijska čašica) vode, soka ili vina i popiti 2-3 puta dnevno.

Osobama koje prvi put uzimaju proizvod, preporučuje se da tokom prve nedelje uzimaju po 5 kapi kako je opisano, druge nedelje po 10, treće po 15 i nadalje do maksimalnih 30 kapi.

Preporučuje se konzumiranje dve bočice u kontinuitetu, uz primenu pravilnog higijensko-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara.

Zemlja porekla: Srbija

Proizvođač: BIO-TEO CENTAR D.O.O., Ive Lole Ribara 76, 26314 Banatsko Novo Selo, Srbija.

Nosilac upisa: BIO-TEO CENTAR D.O.O., Ive Lole Ribara 76, 26314 Banatsko Novo Selo, Srbija.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

Rešenje broj: 13321/2018 Od: 20.09.2018.

Proizvod je izrađen od najkvalitetnijih sirovina u skladu sa međunarodnim standardima koji se odnose na bezbednost u proizvodnji hrane (ISO 9001:2008 i HACCP)

BAR KOD: 8600102638044

Pogledajte ovu ponudu i uštedite:

Kombinujte sve tri vrste biljnih kapi Antistres + Corvit + Cikul i uštedite 420 rsd! Učinite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje danas, smanjite stres i nervozu, ojačajte svoje srce i poboljšajte cirkulaciju.

Napomena: Uzimanje biljnih kapi u vidu kompleta se preporučuje jer one međusobno imaju sinergističko-dopunjujuće dejstvo i na taj način najbolje i najbrže deluju na zdravlje kardio-vaskularnog i nervnog sistema, kao i na oporavak čitavog organizma.

Detaljnije

Česta pitanja korisnika

Koliko dugo se mogu upotrebljavati biljne kapi pojedinačno ili u obliku kompleta?

Preporučuje se konzumiranje dva kompleta ili dve bočice u kontinuitetu, uz primenu pravilnog higijenskog-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara. Posle dva kompleta može se napraviti pauza od nedelju dana pa nastaviti sa sledećim. Obično prve godine korisnici popiju između 2 i 8 kompleta, a zatim po jedan ili dva godišnje.

Da li se mogu smanjiti ili izbaciti lekovi u toku uzimanja Bio-Teo proizvoda?

Uz upotrebu biljnog kompleta ili kapi nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom i izvršene objektivne zdravstvene kontrole koja se preporučuje posle svaka dva kompleta ili češće.

Ukoliko se piju lekovi kako postupiti?

Između unošenja potrebnih lekova i kapi preporučuje se da se prave pauze 30-60 minuta, a može i nekoliko sati kao i kod pojedinih vrsta hrane.

Ukoliko biljne kapi piju osobe koje misle da su teži bolesnici ili osetljivije osobe na hranu, piće i slično kako postupiti?

Takve osobe mogu da uzimaju po 5 kapi i duži vremenski period od 7 dana, odnosno tokom celog prvog kompleta, zatim povećavati dozu kod drugog kompleta na onoliki broj kapi pri kojima se najbolje osećate, ali do maksimalne doze od 30 kapi.

Da li se i drugi naredni kompleti piju postepeno od 5 do 30 kapi?

Ne. Drugi i naredni biljni kompleti se piju odmah sa po 30 kapi. Ako je nekom odgovaralo da ostane pri prvom kompletu npr. na 15 kapi, sa 15 kapi piće i naredni komplet, ali može da pokuša, ukoliko mu odgovara, i da poveća broj kapi do maksimalnih 30 kapi.

Zašto se preporučje uzimanje više vrsta kapi kao jedan komplet?

Uzimanje biljnih kapi u vidu kompleta se preporučuje jer one međusobno imaju sinergističko-dopunjujuće dejstvo i na taj način najbolje i najbrže deluju na zdravlje kardio-vaskularnog i nervnog sistema, kao i na oporavak čitavog organizma.

Cilj našeg delovanja je maksimalno pomoći, a nikako naškoditi što je ostvarivo pošto su ovo prirodni proizvodi bez kontraindikacija ukoliko se pravilno uzimaju. Da bi čoveku maksimalno pomogli mi vršimo kombinaciju pojedinačnih proizvoda i kompleta kako bi delovali na organizam celovito na fizičkom (hemijskom) planu. Ne treba zaboraviti da je čovek-ćelija, celina:

 1. materijalnog (hemijskog) – pri čemu mi delujemo našim proizvodima,
 2. psihobioenergetskog (gde takođe mi delimično delujemo na bioenegetske procese u ćeliji) i
 3. duševno-duhovno.

Na psihobioenergetsko i duševno – duhovno deluje sam čovek na sebe svojim radom tj. načinom života gde veliku ulogu ima sredina u kojoj živi. Zbog svih tih faktora mi ne možemo nekome obećati ili proreći isceljenje, ali možemo pokušati.

U čoveku-ćeliji se odvijaju vidljivi i nevidljivi procesi u organizmu. Kakve će se promene dešavati u ćeliji i u nama samima zavisi od naše slobodne volje tj. Izbora.

Šta je čovekova bolest?

Teško je i danas dati odgovor na pitanje šta je čovekova bolest.

Mogli bi reći: čovekova bolest je opomena da ima i dušu, ona dođe i opet prođe kao san, kao opomena!

Zato celovite metode i sam čovek načinom ishrane, života i rada najbolje pomažu.

Iskustva korisnika

Nakon izlaska iz bolnice zbog COVID-19, i dalje bio veoma iscrpljen i mučio ga je kašalj dok rešenje nije našao u prirodi

– Preležao sam koronu, sve se dobro završilo, zbrinuli su me u bolnici, dobio sam terapiju, primio infuziju – kaže Srećko K. (55) iz Surdulice. – Moja grupa na poslu se gotovo cela zarazila kovidom, prvi je dobio najmlađi član, pa smo svi otišli na testiranje. Različito smo podneli bolest a ja sam se mučio sa temperaturom, koja nikako nije spadala cele dve nedelje. Iscrpljivala me je do iznemoglosti. Ona je prošla, ali je ostao veliki zamor i neprekidna iscrpljenost. Nisam mogao da dugo stojim, pravio sam česte pauze, i bio sam potpuno nesposoban za bilo kakav teži fizički rad. – Najgore mi je bilo to što me je neprekidno peklo u grudima, kao da je gorela vatra. Otišao sam kod kardiologa jer sam želeo da se pregledam i vidim kompletno stanje kardiovaskularnog sistema i zdravlja uopšte. Na pregledu mi je lekar rekao da je sve u redu, ali kao posledica kovida, srčana maramica je bila upaljena, i zbog toga… Pročitajte tekst do kraja „Nakon izlaska iz bolnice zbog COVID-19, i dalje bio veoma iscrpljen i mučio ga je kašalj dok rešenje nije našao u prirodi“

Srce joj je radilo sa svega 30 odsto kapaciteta u poznim godinama i prognoze su bile loše dok se nije pronašlo prirodno rešenje

– Pre sedam godina moju majku su sustigli problemi sa srcem, koje je radilo sa 30 odsto kapaciteta. Lekar je prepisao terapiju, ali je naglasio da mora da ide na produvavanje krvnih sudova, što smo obzirom da ima 84 godine i otpor prema bolnicama, teško prihvatili – kaže Snežana V. iz sela Sonta kod Apatina. – Pobrinula sam se da lekove uzima na vreme, jer ona to sama ne bi htela, stanje se malo popravilo, ali vremenom je postajala sve slabija i anksioznija. Shvatila sam da moram da potražim i još neki vid pomoći, a verujem u snagu biljaka, čije nam je korišćenje u lekovite svrhe u tradiciji. Pretraživala sam internet u nameri da pronađem nekakav biljni preparat koji bi mogao da se koristi uz terapiju lekovima i poboljša zdravstveno stanje mojoj majci. Snežana je naišla na sajt BIO-TEO Centra i biljni komplet br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanu cirkulaciju. – Oduševilo me je što sam… Pročitajte tekst do kraja „Srce joj je radilo sa svega 30 odsto kapaciteta u poznim godinama i prognoze su bile loše dok se nije pronašlo prirodno rešenje“

Slađananin muž je pušač godinama. Ona je rešila da mu pomogne tako što je pronašla proizvod koji će mu očistiti pluća!

– Moj muž je i posle operacije nastavio da puši, iako su mu lekari to izričito zabranili, ali i ja sam bila svesna da on sa tim ne može da prekine, i tu jednostavno nije bilo pomoći – kaže Slađana M. iz Požarevca. Pošto inače kompletno brinem o njegovom zdravlju i ishrani, shvatila sam da moram da se potrudim i nađem neko alternativno rešenje koje bi moglo da mu pročisti pluća, odnosno ublaži posledice pušenja. – Na internetu sam videla da je BIO-TEO komplet br. 6 za pluća i disajne organe pomogao mnogima, što me je navelo da ga i ja poručim. – Iznenadila sam se time što je već posle upotrebe prvog kompleta njemu bilo mnogo bolje. Sada lakše diše i iskašljava sekret, a i sam kaže da se bolje oseća, da ima više snage, iako mu je odstranjen deo pluća. Trudim se da mu kroz ishranu dajem sve što jača imunitet. Napominjem da mu je 69 godina i… Pročitajte tekst do kraja „Slađananin muž je pušač godinama. Ona je rešila da mu pomogne tako što je pronašla proizvod koji će mu očistiti pluća!“

Dugogodišnji problemi sa astmom, alergijama i disanjem uopšte mogu se ublažiti ili otkloniti na prirodan način

– Astmatičar sam od treće godine života. Zbog drugih zdravstvenih problema, imunitet mi je znatno opao, pa se kasnije javljaju i alergije na jaja, polen, kućnu prašinu, perje… – Danas imam 30 godina i dvoje dece i prvi sam put osetila olakšanje i šta znači disati punim plućima, biti slobodan da kreneš bilo gde bez straha da li će te kratak dah zaustaviti. Ovim rečima priču počinje Ivana I. iz Majura kod Šapca. Sada nema nikakvih disajnih tegoba, zahvaljujući prirodnim preparatima. – Kapi br. 6 za pluća i disajne puteve BIO-TEO Centra sam pronašla na njihovoj Fejsbuk stranici, pročitala izjave korisnika i ponadala se da bi one i meni mogle da pomognu. Napominjem da sam sve ove godine redovno uzimala terapiju, a naročito mi je bilo teško na proleće i na jesen. Ali, uglavnom, tegobe nisu odlazile, samo su se – ublažavale. – Posle prvog popijenog kompleta osetila sam poboljšanje i prestala da koristim inhalator. Prodisala sam, bolje sam spavala,… Pročitajte tekst do kraja „Dugogodišnji problemi sa astmom, alergijama i disanjem uopšte mogu se ublažiti ili otkloniti na prirodan način“

Radmila (87) ne dozvoljava da joj zdravstveni problemi remete život ni u devetoj deceniji

– Verujem da sam dočekala ove godine zahvaljujući BIO-TEO Centru i kompletu br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije. Ne samo da su mi održavale snagu i zdravlje, već nisam ni zaboravna, iako „trošim“ devetu deceniju – kaže Radmila (87) iz Mladenovca. – Družim se sa BIO-TEO Centrom još od 1996. godine, još dok im je apoteka bila u Kosovskoj ulici u Beogradu. Za njih sam, nažalost, saznala tek kada sam završila u bolnici. Sebe sam dovela u veoma loše stanje, iako su se tegobe mnogo ranije pojavile. Sve sam mislila da mi nije ništa, da i dalje mogu kao nekada, da su umor i slabost prolazni…a nije tako. – Lekari su mi rekli da bolujem od angine pektoris i da imam visok pritisak koji se teško stabilizuje. U bolnici sam provela gotovo mesec dana. Doktori u Mladenovačkoj bolnici su me tada zbrinuli, i hvala im na tome, tako da sam se kući vratila u mnogo… Pročitajte tekst do kraja „Radmila (87) ne dozvoljava da joj zdravstveni problemi remete život ni u devetoj deceniji“

Neki su rešili svoje disajne probleme, a neki su i prestali da puše nakon što su pronašli prirodno rešenje za svoje tegobe

– Od marta ove godine, kada mi je bilo najteže u životu – padala sam u nesvest od gušenja, počela sam da pijem BIO-TEO komplet br.6 za pluća i disajne puteve. Zahvaljujući tome, leto, pa i ovu jesen, prvi put u poslednjih šest godina sam provela bez problema, odlaska kod lekara, nabavke lekova… Slobodno sam mogla da idem i da se šetam gde hoću – veselim glasom počinje Ljubinka (46) iz Kragujevca. – Nekoliko godina sam se mučila sa gušenjima i zamorom. Teško sam obavljala poslove, koncentracije nije bilo, a na momente uznemirenost je bila toliko jaka da bih se potpuno blokirala. Doktori su mi prvo utvrdili bronhitis, koji je prešao u astmatični – gušilo me je sve, prašina, polen, tepihe sam morala da izbacim iz kuće. Nisam nosila vunenu odeću. – Kada mi je u martu ove godine bilo najgore, nisam mogla da udahnem vazduh, kao da je gušenje dolazilo iz stomaka. Tek iz desetog pokušaja sam mogla da… Pročitajte tekst do kraja „Neki su rešili svoje disajne probleme, a neki su i prestali da puše nakon što su pronašli prirodno rešenje za svoje tegobe“

Vratila joj se snaga, dobro spava i uvek je odmorna, a do nedavno je patila od astme i otarasila se problema na prirodan način – saznajte kako!

– Osam godina sam patila od hronične astme, a pluća su mi u poslednje vreme radila sa 60 odsto kapaciteta. Popila sam veliku količinu lekova, ali nikako nisam mogla da se naviknem na umor koji me je neprekidno pratio – kaže Milka (65) iz sela Vitojevci kod Rume. – Teško sam disala – toliko da mi je ćerka govorila kako me čuje u drugoj sobi. Na internetu sam slušala jednog koji je govorio o njegovim problemima, a moji su bili slični, i tvrdio je da su mu BIO-TEO kapi br. 6 za pluća i disajne puteve pomogle da ih se reši. Odmah sam zvala i poručila, i, evo, gotovo godinu dana kasnije kako sa pauzama koristim ovaj komplet i osećam se mnogo bolje. Kako nam je potvrdila gospođa Milka, ona više nije nije umorna, ne budi se u toku noći, lakše diše. Takođe, dosta je i pokretnija, a i kaže da joj je ćerka rekla da se njeno disanje više… Pročitajte tekst do kraja „Vratila joj se snaga, dobro spava i uvek je odmorna, a do nedavno je patila od astme i otarasila se problema na prirodan način – saznajte kako!“

Ozbiljni problemi sa srcem i plućima su je odveli u bolnicu, terapija nije pomagala, ali kada joj je dodala prirodne lekove rešila se tegoba

– Nisam mogla da dođem do vazduha. Gušenje i bol u grudima su postali svakodnevica, pa sam ipak morala da odem kod lekara. Rekli su mi da imam anginu pektoris, i dobila sam uput za bolnicu „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu. Kakvo mi je bilo zdravstveno stanje, to potvrđuje i taj uput, jer se iz unutrašnjosti teško odlazi u prestonicu na lečenje, izuzev ako su u pitanju teži slučajevi – kaže Zagorka (63). – Moje stanje je bilo komplikovanije zbog toga što sam imala i problem sa plućima. Ostala sam 15 dana u bolnici i prošla sve preglede. Na sreću, krvni sudovi su bili dobri, nije bilo zakrčenja, pa je moj oporavak mogao da ide brže. Dobila sam terapiju, bolovi u grudima bili su ređi, ali nisu prestajali. I dalje sam bila slaba. Nastavila sam da se odmaram, i u dokolici sam naišla na BIO-TEO Centrar na internetu. Njihovi proizvodi su mi privukli pažnju, a naročito oni koji odgovaraju problemima… Pročitajte tekst do kraja „Ozbiljni problemi sa srcem i plućima su je odveli u bolnicu, terapija nije pomagala, ali kada joj je dodala prirodne lekove rešila se tegoba“

Pala je na sred ulice i probudila se u bolnici, nakon čestih zapaljenja pluća. Onda je potražila alternativno rešenje i otarasila se tegoba!

– U toku poslednjih sedam ili osam godina, više puta sam imala zapaljenje pluća. Ta muka me je pratila često, jer nije bilo prave nege i bolovanja. Naime, radila sam kod privatnika, i to za dve firme, a zna se kakvi uslovi rada kod njih mogu da budu – kaže Slavica (64), knjigovođa iz Čačka. – Moralo se tako. Trebalo je školovati i izvesti troje dece na put. Međutim, telo ima svoje granice. Prošle zime, pre neko što je počela korona, pala sam na sred ulice. Nisam mogla da udahnem vazduh, mislila sam da je sa mnom gotovo. Moj suprug je umro od zapaljenja pluća. Plašila sam se da se i meni to ne desi. Onesvestila sam se i probudila u bolnici. – Lekari su me sanirali, nastavila sam sa poznatim lekovima – obavezan inhalator, ali, nije mi bilo bolje. Umor me je i dalje pratio. Napravila bih tri, četiri koraka, posle čega bih morala da prilegnem. Loše sam i… Pročitajte tekst do kraja „Pala je na sred ulice i probudila se u bolnici, nakon čestih zapaljenja pluća. Onda je potražila alternativno rešenje i otarasila se tegoba!“

Slavica (64), knjigovođa iz Čačka.

GUBIO JE SNAGU, LOŠE SPAVAO, ARITMIJA NIJE PRESTAJALA: Našao je ovo efikasno rešenje i želi da ga podeli sa svima!

– Odjednom me je savladao umor, loše sam se osećao, srce je nepravilno radilo, a uhvatio me je i strah – kaže Anđelko (53).- Nemoć me je stigla od teškog rada, svestan sam toga, ali nema druge. Uplašilo me je to što decu tek treba da izvedem na put, i mnogo je godina ispred mene u kojima bi trebalo da zarađujem i za njih, i za sebe. – Na poslu mi je itekako potrebna snaga – nastavlja Anđelko.- Radim na teškim utovarima, a sve sam bivao slabiji i slabiji. Aritmija je počela da galopira, loše sam spavao, i to mi je sve više oduzimalo snagu, jednostavno nisam mogao da se odmorim. Sve ovo me je zadesilo proletos kada je počela pandemija, zbog koje sam bio malo skeptičan da odem kod lekara na pregled. Kada god sam mogao, bežao sam na pecanje, jer sam se tu smirivao i to mi nije padalo teško da radim. – Na sreću, tamo sam još… Pročitajte tekst do kraja „GUBIO JE SNAGU, LOŠE SPAVAO, ARITMIJA NIJE PRESTAJALA: Našao je ovo efikasno rešenje i želi da ga podeli sa svima!“

Kontakt