Uncategorized @sr

Movembar u Bio-Teo centru!

Novembar je mesec kada naši brkovi postaju više od modnog izraza – oni postaju simbol svesti o muškom zdravlju. Movembar nije samo o brkovima, već o pokretu koji menja način na koji razmišljamo o zdravlju muškaraca.

Movembar i muško zdravlje: više od brkova!

Brkovi ovog meseca nose posebnu poruku – podizanje svesti o zdravstvenim izazovima sa kojima se muškarci suočavaju. Na našem blogu možete pročitati više o značaju Movembra i kako možete doprineti ovoj važnoj stvari. Pročitajte više o Movembru.

U čast Movembra, nudimo vam ekskluzivni popust od 20% na naš komplet br. 5 za muškarce.

Samo unesite kupon kod MOV20 prilikom plaćanja i iskoristite ovu posebnu ponudu.

Originalna cena: 2340 RSD
Sa kuponom MOV20: Vaša nova cena je 1872 RSD!

KUPITE ODMAH!

Movember: brkovi i muško zdravlje u fokusu!

Zdravlje reproduktivnih organa muškarca: ključni izazovi i problemi

Zdravlje reproduktivnih organa muškarca je od suštinskog značaja za njegovu muževnost, samopouzdanje i opšte blagostanje. Međutim, mnogi muškarci se suočavaju sa izazovima koji ne samo da utiču na njihovu sposobnost da postanu očevi, već i na njihovu samosvest i kvalitet života.

Evo nekoliko najčešćih problema sa kojima se muškarci mogu suočiti:

  • Impotencija (Erektilna disfunkcija – ED): Nemogućnost postizanja ili održavanja erekcije dovoljno čvrste za seksualni odnos, što može dovesti do smanjenog samopouzdanja i stresa.
  • Prostatitis: Upala ili infekcija prostate koja može uzrokovati bol i poteškoće pri mokrenju.
  • Benigna hiperplazija prostate (BHP): Uvećanje prostate koje može uzrokovati probleme sa mokrenjem.
  • Neplodnost: Nemogućnost začeća deteta uprkos redovnim seksualnim odnosima bez kontracepcije.
  • Varikokela: Proširenje vena u skrotumu koje može uticati na plodnost.
  • Testikularni tumor: Abnormalni rast u testisima koji može biti benigni ili maligni.
  • Infekcije urinarnog trakta: Mogu uzrokovati peckanje prilikom mokrenja, učestalo mokrenje i druge simptome.

Ovi problemi mogu biti upozoravajući i zastrašujući, ali pravilna dijagnostika i lečenje mogu pomoći muškarcima da povrate kontrolu nad svojim zdravljem. Važno je redovno posećivati urologa, pratiti promene u svom telu i razmotriti proizvode koji mogu pomoći u očuvanju i poboljšanju zdravlja reproduktivnih organa.

Priroda ima rešenje za ove probleme

Bio-Teo biljni komplet br. 5 je komplet sastavljen od 2 vrste biljnih kapi na bazi ekstrakata lekovitog bilja namenjenog zdravlju prostate i urinarnog trakta.

Bio-Teo biljne kapi br. 53 za prostatu su dodatak ishrani na bazi vodeno-etanolnih ekstrakata herbe vrbovice, korena koprive, rizoma pirevine, korena sladića, herbe bele imele i lista peršuna namenjen zdravlju prostate. Herba vrbovice, koren koprive i koren sladića doprinose održanju zdravlja prostate i donjeg urinarnog trakta.

Bio-Teo biljne kapi br. 46 za urinarni trakt je dodatak ishrani na bazi vodeno-etanolnih ekstrakata herbe rastavića, lista koprive, herbe ivanjskog cveća, herbe zlatnice, herbe troskota i lista breze namenjen zdravlju urinarnog trakta. Herba rastavića, herba koprive, herba zlatnice i herba troskota pomažu normalno funkcionisanje urinarnog trakta. List breze povoljno utiče na varenje i unapređuje procese detoksikacije organizma, podržava normalan nivo holesterola u krvi i olakšava izlučivanje vode iz organizma.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *