Da li ste ikada probali OVAJ drevni GRČKI I RIMSKI LEK za zdraviju JETRU I POBOLJŠANO VARENJE?

Gujina trava, takođe poznata kao sikavica, badelj, mlečni čičak, gospin trn ili silybum marianum na latinskom, je biljka sa dugom istorijom medicinske upotrebe koja datira još iz antičke Grčke i Rima. Poreklom je iz mediteranskog regiona i sada se široko uzgaja u drugim delovima sveta.

Prema legendi, biljka je dobila ime po Devici Mariji, za koju se kaže da je prolila mleko po lišću dok je dojila Isusa. Tokom bekstva iz Judeje u Egipat, kako bi sačuvala Isusa od Irodovih vojnika, Devica Marija se sakrila ispod grma badelja da ga podoji. Na listovima biljke, kapi Bogorodičinog mleka, zadržale su se trajno u vidu belih tragova.

Smatra se da bele vene biljke podsećaju na prosuto mleko. Aktivni sastojci gujine trave su grupa flavonoida poznatih kao silimarin, koji se nalaze u semenu biljke.

Gujina trava je možda najpoznatiji po svojim svojstvima za zaštitu jetre. Ima dugu istoriju upotrebe u tradicionalnoj medicini i može imati potencijalne koristi za niz stanja, uključujući probleme sa jetrom i žučnom kesom, bolesti bubrega i dijabetes, kao i da ima antioksidativna i antiinflamatorna svojstva koja mogu biti korisna u lečenje srčanih bolesti i raka.

Pokazalo se da silimarin u mlečnom čičku ima niz korisnih efekata na jetru, uključujući sposobnost da zaštiti ćelije jetre od oštećenja, stimuliše proizvodnju novih ćelija jetre i poboljšava funkciju jetre. Takođe se koristi za lečenje raznih stanja jetre, uključujući cirozu, hepatitis i masnu bolest jetre.

Pored zaštitnih efekata na jetru, veruje se da ima i antioksidativna, antiinflamatorna svojstva i svojstva koja jačaju imunitet. Obično se koristi za lečenje niza problema sa varenjem, uključujući loše varenje, nadimanje i zatvor. Takođe može biti od pomoći u kontroli nivoa holesterola i smanjenju rizika od srčanih bolesti.

Jedan proizvod koji kombinuje prednosti gujine trave sa drugim biljkama koje podržavaju organe za varenje je Bio-Teo komplet br. 3 za stomak. Ova kombinacija biljnih ekstrakata je dizajnirana da očisti jetru i podrži bolje varenje, pomažući u ublažavanju simptoma kao što su nadimanje, mučnina i grčevi u stomaku. Takođe može pomoći u zaštiti i regeneraciji ćelija jetre, smanjenju upale i eliminaciji toksina iz tela. Da biste osetili sve prednosti ovog proizvoda, preporučuje se konzumiranje najmanje dva kompleta uzastopno.

BIO-TEO BILJNI KOMPLET BR. 3 ZA STOMAK

Cena Bio-Teo kompleta br. 3 za stomak iznosi:

Poručite putem sajta (klikom OVDE) ili telefona na kućnu adresu, ili pronađite komplet u najbližoj apoteci. KLIKNITE OVDE za spisak apoteka.
Celokupnu ponudu proizvoda Bio-Teo centra pogledajte klikom OVDE.

 • Pomaže bolje varenje i reguliše metabolizam
 •  Otklanja nadutost stomaka i mučninu
 •  Protiv gorušice, gastritisa, bolova i grčeva u trbuhu
 •  Štiti i regeneriše ćelije jetre
 •  Protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida
 •  Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči
 •  Stimuliše lučenje želudačnog soka, varenje i olakšava eliminaciju suvišnih štetnih gasova, ispoljava spazmolitički i karminativni efekat
 •  Olakšava crevnu pasažu, protiv zatvora i dijareje, za urednu stolicu
 •  Zaustavlja helikobakter pilori
 •  Eliminiše toksične materije iz organizma
 •  Ublažava tegobe nervoznog stomaka

Ukoliko imate nervozan stomak, savetujemo vam da uz Bio-Teo komplet br. 3 za stomak obavezno koristite i Bio-Teo kapi br. 33 Antistres za opuštanje i ublažavanje stresa. Saznajte više klikom OVDE.

BIO-TEO HEMOREKTAL MELEM

Cena Bio-Teo HEMOREKTAL melema iznosi:

Poručite putem sajta (klikom OVDE) ili telefona na kućnu adresu, ili pronađite komplet u najbližoj apoteci. KLIKNITE OVDE za spisak apoteka.
Celokupnu ponudu proizvoda Bio-Teo centra pogledajte klikom OVDE.

 

 •  Unutrašnji i spoljašnji hemoroidi
 •  Bolno i oštećeno tkivo i završni deo debelog creva
 •  Analne fisure, bol, peckanje, svrab
 •  Zaustavljanje krvarenja, deluje protivupalno, antiseptično i antiedematozno
 •  Ublažava iritaciju sluzokože u toku proliva
 •  Olakšava pražnjenje kod zatvora

BIO-TEO u ponudi ima još melema za različite tegobe. Saznajte malo više od njima:

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

Celokupnu ponudu proizvoda Bio-Teo centra pogledajte klikom OVDE.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *